Overslaan en naar de inhoud gaan
Vers
van de teler

Groente, Fruit & Aardappelen

Rijk aan vitaminen en vol van smaak!

Fruitbedrijf Landwinkel Goense heeft een ruim assortiment vers fruit en verse groente. Gedurende het gehele jaar kunt u in de Landwinkel onder andere terecht voor goede kwaliteit appels, peren, citrusfruit, tomaten, komkommers, aardappelen en overige soorten groente en fruit. Afhankelijk van het seizoen wordt dit basisassortiment aangevuld met asperges, aardbeien, pruimen, kersen en natuurlijk heerlijk fruit uit onze eigen fruittuin.

Oogsttijd

Het uitgangspunt voor Fruitbedrijf Landwinkel Goense is het aanbieden van een goede kwaliteit groente en fruit van eigen bodem, geteeld in Nederland of zelfs in de nabijheid van de Landwinkel. De aardbeien en asperges zijn bijvoorbeeld afkomstig van Meinardi te Noordbroek. Het fruit van Fruitbedrijf Landwinkel Goense worden in de oogstperiodes van de respectievelijke vruchten verkocht.

Bedrijfsfruit

Wil u uw medewerkers stimuleren om gezond en gevarieerd te eten op het werk? Overweeg dan om bedrijfsfruit aan te bieden. Een investering die zich terug verdient in hogere medewerkerstevredenheid en natuurlijk de gezondheid van uw medewerkers.

U kunt zelf de samenstelling, hoeveelheid en frequentie bepalen en variëren en kunt het fruitpakket eveneens uitbreiden met vruchtensappen en zuivel. Wij denken hierin graag met u mee. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

;